Modern eiland in hoogglans lak en een Corian blad in combinatie met een houten kastenwand.

Strakke, vlakke fronten en een roestvrijstalen greeplijst met led verlichting; het zijn dé ingrediënten van de hedendaagse moderne keuken. Toch is deze keuken alles behalve standaard. De asymmetrie in het eiland, die wordt veroorzaakt door het zitgedeelte aan de ene kant en de brede stol van Corian aan de andere kant, zorgt voor een uniek effect.

line

Bij deze keuken is gekozen voor

LED verlichting in de kasten

Roestvrijstalen omlijsting

LED VERLICHTING IN DE KASTEN

De fronten van de kastenwand worden aan beide kanten omlijst door een verticale greeplijst. Ook in het eiland is het roestvrij staal op een speelse manier verwerkt, en wordt het door middel van LED strips bij het openen van een kast of lade verlicht. 

VOOR DE KOFFIE LIEFHEBBER

Kunt u niet zonder een kop koffie in de ochtend? Dan is een koffiehoekje een must! Hier kunt u alle benodigdheden kwijt om onbezorgd van uw koffie te kunnen genieten: van uw koffieapparaat tot uw favoriete mok. Het koffiehoekje is in een nis in de muur gebouwd, om zo de loopruimte rondom het eiland optimaal te houden. Alles wat u nu nog hoeft te doen is het uitzoeken van een stoere tafel, die ook door Mereno vervaardigd kan worden. Dan kunt u binnenkort van uw kop koffie genieten, maar dan wel in uw droomkeuken.

Stoere tafel

Badkamermeubel