Tieleman exclusief by Maison Sucre Luxury Interiors en Mereno | Deel 3

We presenteren u hier de derde Maison Sucre keuken. De prachtige klassieke keuken met chique kaderdeuren in zwart zijdeglans is ontworpen in samenwerking met Tieleman Keukens en Maison Sucre die bekend staan om hun verfijnde klassieke interieurs met hun warme en uitnodigende uitstraling

Deze luxe maatwerk keuken heeft een stijlvolle uitstraling en wordt compleet gemaakt door de Dekker dekton aanrechtbladen (in marmerlook) en de keukenapparaten van Novy, Siemens, Bosch en de zwarte Quooker Flex. De Maison Sucre leeuwenpoten en de verfijnde keukenknoppen geven de unieke en kenmerkende uitstraling.

De luxe barkrukken, de fraaie verlichting boven de keukenbar en de stijlvolle decoratie komen allemaal uit de collectie van Maison Sucre en geven de keuken de uiteindelijke finishing touch.

line

Bij deze keuken is gekozen voor

De Maison Sucre leeuwenpoten

Verfijnde keukenknoppen

UNIEKE EN KENMERKENDE UITSTRALING

Een klassieke deur in drie verschillende kleuren en uitvoeringen, prachtige karakteristieke handgrepen en deurknoppen, sierlijke pilasters en kroonlijsten vormen de basiselementen van de Maison Sucre serie.

AANRECHTBLADEN IN MARMERLOOK

Een marmer keukenblad is een natuurstenen blad dat is samengesteld uit meerdere soorten steen en is verrijkt met hars. Het resultaat van het blad is prachtig! Het oogt natuurlijk en is ook nog een zeer sterk.   

De zwarte Quooker Flex

Een klassieke keuken met chique kaderdeuren