Tieleman exclusief by Maison Sucre Luxury Interiors en Mereno | Deel 1

We presenteren u hier de eerste Maison Sucre keuken met bijbehorende buffetkasten; deze prachtige koloniale koninklijke keuken met chique kaderdeuren in zwart zijdeglans (Model Fairmont) en wit zijdeglans (Model Long Island) is ontworpen in samenwerking met Tieleman Keukens en Maison Sucre die bekend staan om hun verfijnde klassieke interieurs met hun warme en uitnodigende uitstraling.

Het keuken eiland is uitgevoerd in zwart (model Fairmont) tezamen met de bijbehorende zwarte buffetkasten met glasdeuren. De witte zijdeglans keuken (Model Long Island) is een schoonheid op zich. 

Het La Cornue Cornefu fornuis, het granieten aanrechtblad en de Miele keukenapparaten geven de keuken body. De keukens worden allemaal uitgevoerd met luxe goudkleurige greppen en knoppen, mooie pilasters en de stijlvolle kroonlijsten die de keuken de finishing touch geven. 

De prachtige buffetkasten zijn ontworpen in het model Fairmont met glaskasten in combinatie met kaderdeuren.

line

Bij deze keuken is gekozen voor

Chique kaderdeuren in zwart zijdeglans

Glaskasten in combinatie met kaderdeuren

LUXE DETAILS

De luxe barkrukken, de fraaie verlichting en de stijlvolle gordijnen komen allemaal uit de collectie van Maison Sucre en geven de keuken een koninklijke uitstraling.

KLASSIEKE KEUKENS

In samenwerking met Tieleman Keukens en Maison Sucre Luxury Interiors hebben wij een serie klassieke keukens ontworpen. Deze serie van luxe maatwerk keukens heeft een stijlvolle uitstraling. 

La Cornue Cornefu fornuis

Chique kaderdeuren in wit zijdeglans