Tieleman exclusief by Maison Sucre Luxury Interiors en Mereno | Deel 2

We presenteren u hier de tweede Maison Sucre keuken met bijbehorende Maison Sucre tafelpoten met leeuwenkop motief; deze prachtige koloniale koninklijke keuken met chique kaderdeuren in eiken fineer beits (model Aspen) is ontworpen in samenwerking met Tieleman Keukens en Maison Sucre die bekend staan om hun verfijnde klassieke interieurs met hun warme en uitnodigende uitstraling. Op deze keuken is gewerkt met metaalkleurig beslag wat de keuken een stoer en elegante uitstraling geeft.

Het kookgedeelte heeft een luxe Falcon Nexus Steam inductie fornuis en twee hoge kasten met opbergruimte en een Siemens koelkast. Het eiland met ruime bar wordt ondersteund door twee kenmerkende Maison Sucre tafelpoten in zwart composiet met leeuwenkop motief.

Door de keuken af te stylen met comfortabele barkrukken en bijzondere verlichting maakt u de totale sfeer van uw keuken helemaal compleet. 

line

Bij deze keuken is gekozen voor

Metaalkleurig beslag

Falcon Nexus Steam inductie fornuis

EASY CLASSIC

Door de keuken af te stylen met comfortabele barkrukken en bijzondere verlichting maakt u de totale sfeer van uw keuken helemaal compleet. Wij laten u graag kennismaken met deze “easy classic’ keuken.

EEN KOOKEILAND MET EEN RUIMTE BAR

Het eiland bestaat uit een spoel en zitgedeelte voorzien van luxe Siemens vaatwasser en bijpassende kraan van Perrin & Rowe. De Evolve aanrechtbladen in de kleur Terrazzo 65 zwart geven de robuuste finishing touch.

Robuuste finishing touch

Tafelpoten met een leeuwenkop motief