Tieleman Exclusief Ottone by Eric Kant en Mereno

Deze keuken springt er uit! Als eerste vallen natuurlijk de messing gold gelakte fronten op. Deze past perfect bij het essen fineer in een groen/grijze kleur gebeitst.

Maar als je goed kijkt dan zie je ook hoe bijzonder het schiereiland is. Het werkblad bestaat uit twee verschillende delen. Het Metal Gold metalen bladdeel met ingelaste I-cooking en spoelbak is prachtig geplaatst in het mooie Marmer Gris Renoir Leather stenen werkblad van Arte. Daarnaast is het werkblad breed genoeg zodat er ook een bargedeelte gerealiseerd kon worden. Het werkblad loopt over in een hoge rugwand waardoor de keuken echt een luxe uitstraling heeft.

Deze keuken is ontworpen door architect Eric Kant en exclusief verkrijgbaar bij TIeleman Keukens in Middelharnis. Wij werken graag met deze partijen samen om jouw droom te realiseren!

 

line

Bij deze keuken is gekozen voor

Bijzondere afwerking lades

IngelasteĀ  I-cooking in blad

Exclusieve lades

De keuken heeft een strakke uitstraling dankzij de greeploze afwerking. De lades van deze keuken zijn extra dik (51 mm) en verstek gezet. Deze details zorgen voor een luxe gevoel en prachtig design.

Regalen

De regalen zijn ook in de bijpassende kleur messing gold uitgevoerd. Het regaal zorgt voor openheid in de keuken en is ideaal om mooie kunst of decoratie tentoon te stellen.

Marmer stenen werkblad en rugwanden

Messing golden details