Tieleman Exclusief Ruvido by Eric Kant en Mereno

Heb je ooit wel eens een keuken gezien die zowel strak als landelijk is? Deze prachtige keuken is ontworpen door Eric Kant en exclusief verkrijgbaar bij Tieleman Keukens in Middelharnis. Kenmerkend voor deze keuken zijn de dikke greeploze deuren en de warme tweetonige fronten die voor het landelijke effect zorgen. Deze fronten bestaan uit eiken fineer in yellow grey en elephant grey gebeitst. Maar kijk ook eens omhoog in deze keuken, deze bijzondere details zijn afgewerkt met spuitmetaal en brons gevlekt.

Het marmeren Azul-Atlântico-Flamed stenen werkblad en de rugwanden zorgen voor een robuust gevoel. Het spoeleiland bevat een RVS metalen gedeelte met ingelaste spoelunit compleet met accessoires.

line

Bij deze keuken is gekozen voor

Massief werkblad met afgeschuind bargedeelte

Extra dikke deuren van 50 mm met geïntegreerde grepen

Details

Kijk eens goed naar alle prachtige details. Standaard zijn ze zeker niet in een Mereno keuken! Over elk detail is uitgebreid nagedacht en deze zijn tot in de puntjes uitgewerkt!

Spoeleiland met bar

Als je thuis de ruimte hebt voor een spoel- of kookeiland, overweeg dan eens om een eiland mét bargedeelte te laten plaatsen! Verleng het werkblad een aantal decimeters ten opzichte van de kasten en plaats er een paar mooie stoelen bij en het open kookconcept is helemaal compleet!

Falcon 1092 deluxe fornuis

Marmer stenen blad en rugwanden