Hoogglans zwarte Manchester keuken met industriële look

Deze keuken is heel minimalistisch, maar wel heel mooi! De wand is geheel gemaakt van multiplex, om de verschillende nissen – voor de servieskast, het kookgedeelte, de apparaten en de side-by-side koeler – te kunnen creëren. De zwarte hoogglans kasten matchen perfect met de zwarte Miele apparatuur. En het betonlook blad geeft de keuken, in combinatie met de roestvrijstalen koeler, een industrieel effect.

line

Bij deze keuken is gekozen voor

Apparatuur in nisjes

Neutrale tinten

NEUTRALE TINTEN

Door al deze neutrale tinten (zwart, wit, grijs) en glanzende materialen zou de keuken enigszins kil kunnen overkomen. Dat is echter helemaal niet het geval! Doordat het wildfineer van de voorraadkast in een warme kleur is gebeitst, geeft zij de keuken nét dat beetje warmte en gezelligheid waardoor iedereen zich er thuis voelt. 

GARDEROBEKASTEN

Indien u de rest van uw huis ook wilt inrichten in dezelfde minimalistische stijl, dan moet u deze garderobekasten eens bekijken. De deuren zijn vlak en simpel, maar wat een zeeën van ruimte worden er hierdoor gecreëerd! Een goed idee als u uw kleding op een mooie manier weg wilt werken.

Naar wens in te delen

Badkamermeubel