Moderne handgeschilderde hoogglans keuken

Bij moderne keukens kiest men vaak voor lichte fronten. Maar hier ziet u hoe stijlvol een keuken met zwarte hoogglans fronten kan zijn! De fronten zijn met de hand geschilderd. De kwaststrepen die hierdoor zichtbaar zijn, zorgen voor een exclusieve uitstraling en geven de keuken karakter. De brede roestvrijstalen grepen doorbreken de strakke look een beetje en geven de keuken nét dat beetje extra.

line

Bij deze keuken is gekozen voor

Handgeschilderd hoogglans

Zitgedeelte aan het eiland

ZITGEDEELTE AAN HET EILAND

Aan het zitgedeelte van het eiland kunt u ’s ochtends even snel een boterham eten voor u naar uw werk gaat. Of de kinderen nemen er plaats om wat te drinken als ze uit school komen. Heeft u meteen gezelschap tijdens het koken.

PRAKTISCH KOFFIEHOEKJE

Maar dat is nog niet alles. Aan de wand is een koffiehoekje gecreëerd met een ingebouwde wijnkoeler, die perfect past bij de moderne uitstraling van deze keuken. Daarnaast is er in dit blokje een extra spoelbak geplaatst; erg gemakkelijk bij het vullen van het koffieapparaat! Onze dealers denken graag met u mee over deze praktische zaken, om uw keuken 100% naar wens te maken.

Badkamermeubel

Kasten