Moderne, warme en gezellige keuken

Vlakke, witte fronten gecombineerd met roestvrij staal. Deze materialen geven deze keuken haar moderne, industriële uitstraling. De hoge kasten zijn bewust heel strak gehouden en er is gekozen voor een pushopen systeem bij de bovenste kasten. Enkele kasten hebben een robuuste roestvrijstalen greep gekregen, maar de rest van de keuken is met roestvrijstalen greeplijst uitgevoerd. De hypermoderne wijnkoeler past perfect in dit plaatje. Ook de kleuren zijn minimalistisch gehouden, witte kasten, een grijs blad, en een zwarte achterwand. Deze sobere kleuren maken een combinatie met een stoere houten vloer des te leuker.

line

Bij deze keuken is gekozen voor

Stoere houten details

Koffiehoekje

KOFFIEHOEKJE

Rechts van het kookgedeelte is een nisje omgetoverd tot koffiehoek. De massieve, dikke, afgeschuinde houten schappen geven een warme touch aan de keuken. 

GEZELLIG ZITEILAND

De rest van de warmte kunt u zelf creëren, want het ruime zitgedeelte aan het eiland maakt het mogelijk om het hele gezin te betrekken bij het bereiden van de maaltijd. Hoe gezellig is het als uw kinderen even aanschuiven als u aan het koken bent? En misschien willen ze zelfs wel een handje helpen.

Wastafel

Slaapkamer kasten