Tijdloze Manchester keuken met landelijke details

Dat modern en landelijk uitstekend samengaan, bewijst deze Manchester keuken. De semi-greeploze fronten maken de basis strak en tijdloos. Maar let op de details. De eigenaar van deze keuken heeft namelijk gekozen voor subtiele landelijke elementen. Zoals een schouw met klassieke consoles, die met de hand wordt gefreesd. En wat dacht u van de gefrijnde rand van het composieten werkblad? Of de nostalgische kraan? Deze elementen maken de keuken gezellig en knus.

line

Bij deze keuken is gekozen voor

Gefrijnde randen van het werkblad

Nostalgische schouw

TOPKWALITEIT INBOUWAPPARATUUR

Aan het grote vrijstaande eiland kan het hele gezin zich culinair uitleven. De kookplaat is door de klant zelf samengesteld uit 3 domino-elementen, om zo de ideale combinatie te creƫren. En met de topkwaliteit inbouwapparatuur is deze keuken van alle gemakken voorzien.

BIJKEUKEN IN DEZELFDE STIJL

Maar er is meer. Voor deze bijkeuken is hetzelfde front gebruikt als in de keuken. Gekozen is voor een maatwerk inbouwkast, waarin de wasmachine en droger zijn weggewerkt. Dat ziet er niet alleen strak uit; de ruimte in de woning wordt hierdoor ook optimaal benut. En het is een super praktische oplossing!

Kastenwand

En-suite deuren