Zwart-witte Milano keuken met houten accenten

De basis van deze Milano keuken is eenvoudig: een vlak gefineerd eiken front en een rechte greep. Maar kijk eens hoe mooi de vorm van het eiland is aangepast aan de ruimte! De bar ligt schuin op het blad van het eiland, waardoor deze evenwijdig staat aan de muur en het eiland nét dat beetje extra geeft. Datzelfde geldt voor de kleurencombinatie. De kasten zijn zwart gebeitst waarbij het witte composieten blad, dat eveneens doorloopt in de stollenwanden, mooi afsteekt. En het hout van de bar geeft de keuken de warmte die ze verdient.

line

Bij deze keuken is gekozen voor

Barretje op het eiland

Weggewerkte apparatuur

WEGGEWERKTE APPARATUUR

De zichtapparaten zijn in een nis in de muur verwerkt, zodat de kastenwand strak blijft. Om diezelfde reden is er gekozen om de stopcontacten te laten verzinken in het werkblad: dichtbij als u ze nodig heeft, maar anders haast onzichtbaar.

BIJPASSENDE EETTAFEL

Wilt u van uw keuken écht één geheel maken? Mereno kan een bijpassende eettafel maken; geheel naar wens en op maat. De eigenaar van deze keuken heeft gekozen voor een grote tafel met composieten binnenblad. Van hetzelfde hout als de bar.

Strakke kraan

Kastenwand