Tuinkantoren

Begin 2020 is de hele wereld wakker geschud door het COVID-19 virus. Deze verschrikkelijke pandemie heeft een grote impact op onze branche en het coronavirus is het gesprek van de dag. Waar kunnen we het tegenwoordig nog anders over hebben?

De productie heeft bij ons gelukkig niet stilgestaan en ook de bestellingen blijven binnen stromen. Iedereen is bezig met het zo aangenaam mogelijk maken thuis, zeker nu we verwachten minder op reis te gaan, zien we meer aanvragen voor verbouwingen en interieuraanpassingen binnenkomen. Maar we verwachten ook dat een kantoor in de tuin steeds meer aan populariteit gaat winnen.

We zien in heel Nederland dat veel mensen thuis gaan werken en een goede werkplek is belangrijk om privĂ© en werk gescheiden te kunnen houden. En waarom niet een fijn kantoor in de tuin? Op deze manier bent u echt even uit huis en als u een mooie, groene tuin hebt, kunt u nu ook vanuit een ander plek genieten van al het groen.

Groen om je heen werkt goed voor het geheugen, concentratie en gezondheid.
Al deze voordelen dragen natuurlijk bij aan uw werkprestatie, maar daarnaast is een tuinkantoor ook een plaatje om te zien!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tuinkantoor of misschien wil u uw werkplek in huis verbeteren? Neem dan contact op met ons of een van onze dealers.