Over Mereno

MISSIE MERENO

Mereno is een Nederlandse producent en specialist op het gebied van exclusieve maatwerk keukens en interieurs. Wij zijn een innovatief familiebedrijf met veel productkennis waar een goede samenwerking centraal staat, zowel binnen ons team als met onze partners. Wij werken elke dag met passie en gedrevenheid aan een kwalitatief hoogstaand product.

MAATWERK

Bij Mereno kunt u op het gebied van sferen en stijlen maar ook wat materiaalkeuze en kleurstellingen betreft letterlijk alle kanten uit. Of het nu gaat om landelijk, nostalgisch, klassiek, modern of tijdloos, wij bieden u de keus. Wie kiest voor een handgemaakte keuken, kiest voor een persoonlijke maatwerk keuken. Maar dan ook in alle opzichten. Wij vinden het belangrijk dat uw keuze tot in de kleinste details uw persoonlijke keuze is! Mereno maakt het mogelijk om samen met uw dealer in de fabriek uw materiaal- en kleurkeuze te maken. Hier kunt u voelen, ruiken en beleven. Daarnaast is Mereno gespecialiseerd leverancier in wildfineer. Moet het hout doorleefd zijn of juist niet, moet er veel structuur in het hout zitten of moet het juist glad en strak zijn. Alles is bespreekbaar. Omdat iedere boom anders is wordt het uw persoonlijke keuze en haalt u een uniek stukje natuur in huis. De keuken of het interieur dat op het afgesproken moment door onze dealer bij u wordt geïnstalleerd, is tot in de kleinste details de perfecte vertaling van uw individuele wensenpakket.

KWALITEIT

Vakmanschap is meesterschap zeggen ze wel eens en daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. Onze mensen zijn vanuit het ambachtelijke ambt opgeleid en combineren het handwerk van toen met de moderne apparatuur van nu. Door deze unieke wijze garandeert Mereno de hoogste kwaliteit. Er wordt gewerkt met hoogwaarde producten en materialen. De corpussen zijn standaard van mdf plaatmateriaal, dat in meerdere kleuren melamine beschikbaar is. Alle ruggen worden geschroefd en zijn vervaardigd van 8 mm mdf, stevig en duurzaam. Dat is te zien aan het resultaat: Mereno levert in alle opzichten degelijk vakwerk en hoge kwaliteit af. Wilt u eens zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Bekijk dan ook eens onze pagina over fabricage.

EXCLUSIVITEIT

Mereno staat voor exclusiviteit. Kwaliteit gaat boven kwantiteit en iedere keuken is persoonlijk en uniek. Met de specialistische kennis en de kwalitatief hoogwaardige producten kan Mereno haar exclusiviteit waarborgen. Door de vele mogelijkheden en door het gebruik van hoogwaardige en moderne materialen en technieken kan Mereno exclusiviteit leveren. De exclusieve keukens van Mereno zijn indrukwekkend en een lust voor het oog. 

SAMENWERKING

Samenwerking is een belangrijk aspect bij Mereno. Zowel de samenwerking met klanten, leveranciers en dealers als de interne samenwerking. Mereno vindt de samenwerking met haar Premium dealers erg belangrijk en dat is zichtbaar in de resultaten. De dealers van Mereno zijn met zorg uitgekozen. Iedere dag wordt er gewerkt aan een goede interne samenwerking om zo de hoogwaarde kwaliteit te leveren die beloofd wordt en een fijne ervaring te creëren voor de klant. 

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij Mereno hoog in het vaandel. Er wordt op steeds meer manieren gewerkt aan het verduurzamen van de panden, de producten en het productieproces. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met het sociale aspect van duurzaamheid. Lees hier meer over op onze pagina over duurzaamheid.

 

Onze visie betreft trends en ontwikkelingen voor 2024 kunt u hier vinden.