Over Mereno

MERENO 100% NEDERLANDS KWALITEITSPRODUCT

Met onze handgemaakte keukens en interieurs komen al uw wensen uit. Een ambachtelijke keuken of interieur op maat gemaakt, van een nostalgisch tot ultra modern design en allemaal met een sfeervol karakter. Een keuken om heerlijk in te kokkerellen en uitgebreid te tafelen. Waar het altijd lekker ruikt en gezellig is en iedereen graag aanschuift voor koffie met verse appeltaart of een smakelijk diner. Een slaapkamer met inloopkasten of garderobekasten speciaal voor u ontworpen. Een stoer badmeubel bestaande uit puur natuurlijke materialen. Bij een van onze dealers vindt u de keuken of het interieur van uw dromen.

PERSOONLIJK

Bij Mereno kunt u op het gebied van sferen en stijlen maar ook wat materiaalkeuze en kleurstellingen betreft letterlijk alle kanten uit. Of het nu gaat om landelijk, nostalgisch, klassiek, modern of tijdloos, wij bieden u de keus. Wie kiest voor een handgemaakte keuken, kiest voor een persoonlijke keuken. Maar dan ook in alle opzichten. Wij vinden het belangrijk dat uw keuze tot in de kleinste details uw persoonlijke keuze is! Mereno maakt het mogelijk om samen met uw dealer in de fabriek uw materiaal- en kleurkeuze te maken. Hier kunt u voelen, ruiken en beleven. Mereno is gespecialiseerd leverancier in wildfineer. Moet het hout doorleefd zijn of juist niet, moet er veel structuur in het hout zitten of moet het juist glad en strak zijn. Alles is bespreekbaar. Omdat iedere boom anders is wordt het uw persoonlijke keuze en haalt u een uniek stukje natuur in huis.

De keuken of het interieur dat op het afgesproken moment door onze dealer bij u wordt geïnstalleerd, is tot in de kleinste details de perfecte vertaling van uw individuele wensenpakket.

VAKMANSCHAP

Vakmanschap is meesterschap zeggen ze wel eens en daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. Onze mensen zijn vanuit het ambachtelijke ambt opgeleid en combineren het handwerk van toen met de moderne apparatuur van nu. Het resultaat is dan ook een lust voor het oog.

KWALITEIT

Ouderwets vakmanschap én de beste productiemiddelen gaan bij Mereno op unieke wijze samen. Dat is te zien aan het resultaat: Mereno levert in alle opzichten degelijk vakwerk af. De corpussen zijn standaard van mdf plaatmateriaal, dat in meerdere kleuren melamine beschikbaar is. Alle ruggen worden geschroefd en zijn vervaardigd van 8 mm mdf, stevig en duurzaam.

TECHNIEK

Aan uw gebruiksgemak is uiteraard ook gedacht. Wij werken met hoogwaardige Vionaro Grass laden, deze hebben een strakke look en goede draagkracht. Ook werken wij met Blum scharniersytemen en andere kwalitatief hoge draai- en schuifsystemen. Standaard zitten op alle laden en deuren zelfsluitende dempingsystemen.

 

Onze visie betreft trends en ontwikkelingen voor 2020 kunt u hier vinden.