Eigen fabricage

Alle keukens worden naar wens van de klant en op maat gemaakt in de eigen fabriek van Mereno. Dit is een proces dat begint bij onze dealers, vervolgd wordt in de fabriek en pas eindigt als de keuken bij de klant is geplaatst en deze helemaal tevreden is. Graag geven wij u een kijkje in ons productieproces. Kijkt u mee?

line

Kijk mee naar het productieproces van Mereno

 Ontwerp droomkeuken 

Ambachtelijk handwerk

ZOEKTOCHT NAAR DE PERFECTE KEUKEN

Wanneer u als klant de showroom van één van onze dealers binnenstapt, begint de zoektocht naar de perfecte keuken. Onze dealers zullen u met alle tijd en aandacht begeleiden tot het ontwerp van uw droomkeuken. Op het moment dat dit ontwerp 100% naar wens is, wordt de koop gesloten en stuurt de dealer het ontwerp met alle details naar Mereno alwaar uw keuken vervolgens van A tot Z in eigen fabriek wordt geproduceerd. 

PRODUCTIE, TRANSPORT EN MONTAGE

Uw keuken wordt vervolgens met het vervoer van Mereno naar de dealer getransporteerd. De dealer zorgt voor montage van de keuken bij u als klant en verleent eventuele service bij onverhoopte onvolkomenheden. Het eindproduct is uw droomkeuken, door Mereno op maat gemaakt en exclusief voor u geproduceerd. 

Matlak, hoogglans, beitsen, u zegt het maar! 

Eigen vervoer

Montage door de dealer