Luxe Milano keuken met messing en notenhouten fronten

In deze luxe keuken is een unieke combinatie gebruikt van messing met notenhout. Het eiland met de messing fronten vallen als eerste op, dezelfde kleur is ook verwerkt in de greeplijsten in de kastenwand. De grote kastenwand is ingebouwd en hier is gekozen voor de luxe front in notenhout. Door de luxe materiaalkeuze en strakke afwerking geeft deze keuken een erg chique en rijke indruk.

Ook in de details is de luxe sfeer doorgezet. Kijk bijvoorbeeld eens naar de schuine randafwerking van het werkblad. Deze sluiten precies aan bij de lades die ook verstek zijn gezet.

Dit is een Mereno project van Tieleman Keukens.

line

Bij deze keuken is gekozen voor

Messing fronten

Messing greeplijst

MATERIAALKEUZE

Uiteraard is een goed ontwerp belangrijk, daarnaast is kwaliteit standaard een vereiste maar op gebied van materiaalkeuze kunt u uw keuken spectaculair maken. Deze keuken is daar een goed voorbeeld van. Soms is het lastig voor te stellen hoe de keuzes tot zijn recht gaan komen, maar de verkoopadviseurs van Tieleman Keukens hebben een uitstekende smaak waar u blind op kunt vertrouwen!

LADEFRONT VERSTEK

Greeploze keukens kennen we wel maar deze afwerking van de keukenlades is erg uniek! De randen van de lades zijn verstek gezet waardoor ze een schuine rand hebben. Deze details zorgen voor een luxe gevoel en fijne beleving.

Kastenwand van notenhout

Ingebouwde kastenwand