Stijlvol en elegant interieur in penthouse

Voor dit project hebben we intensief samengewerkt met de bewoners en de betrokken architect. Door de bijzondere indeling van het penthouse appartement in de hoge woontoren werd alles op maat ontworpen. Doordat alle ruimtes meegenomen zijn in het project, is de hele woning in balans en is het een heerlijke plek om te wonen.

In het gehele interieur is voor dezelfde afwerking gekozen met eucalyptus quartier gerookt houtfineer. Deze warme panelen zie je terug in onder andere de keuken, meubels in de woonkamer zoals de haard en bankombouw, garderobekasten en badmeubels.

line

Het interieur bestaat onder andere uit

Kastenwand met kook- en spoeleiland

Moderne apparatuur

Moderne keuken

Ook de keuken is helemaal aangepast aan de ruimte en op maat ontworpen en gemaakt. De fronten van de keuken zijn van eucalyptus quartier gerookt houtfineer. Het apparatuur is met zorg uitgekozen en komt mooi uit in de keuken. 

Hoofdbord

Ook dit hoofdbord is helemaal op maat en naar wens gemaakt. Er is gebruik gemaakt van exclusieve stoffen en het bord bestaat uit losse onderdelen. De achterwand, die tussen de lijnen door te zien is, is in een bronzen kleur gespoten.

Kaptafel

Tv-meubel