Stijlvolle woning in Limburg

In 2020 hebben wij in opdracht van Olàv Home een gedateerd huis uit 1947 omgetoverd tot een strakke en stijlvolle leefruimte. Het interieur biedt rust voor het oog, maar toch blijf je rondkijken door het prachtige en lichte geheel.

De woning is voorzien van strakke witte muren, met een witte hoogglans keuken met moderne verlichting. De warmte in de woning wordt ingebracht dankzij de donkere wanden in de keuken evenals de grijze composieten werkbladen. De gashaard in de woonkamer zorgt voor extra sfeer, zeker in combinatie met de verlichting.

Het interieur is ontworpen door een interieurarchitect in samenwerking met Olàv Home. Het gehele interieur is aangepast aan de wensen en behoeften van de bewoners en bovendien is alles op elkaar afgestemd en daardoor een uitstekende match!

© Copyright Jaro van Meerten, The Art of Living magazine

line

Het interieur bestaat onder andere uit:  

De keukentafel als verlenging van het land

Wijnklimaatkast

Rust in de keuken

De keuken straalt rust uit en dat is terug te zien in het gehele interieur. De donkere kastwanden geven kleur aan het interieur, terwijl de eettafel verbondenheid biedt met de keuken, doordat deze verwerkt is in het kookeiland.  

WOONKAMER

De woonkamer is voorzien van een op maat gemaakte ombouw van de gashaard. De gashaard is het middelpunt van de leefruimte en verwarmd zo de gehele ruimte. De gashaard niet geeft alleen warmte af, maar voegt ook veel sfeer toe in de zwart-wit gestylde ruimte.

Gashaard

Leefruimte