Prachtige villa waar luxe en ontspannen centraal staan

De foto's van deze prachtige woning spreken voor zich. Design en ontspanning komen op een bijzondere manier samen in deze luxe gezinswoning. De harmonieuze inrichting van deze luxe woning is ontworpen door Eric Kant.

Kijk snel verder voor meer inspiratie bij de foto's van de ruimtelijke woonkamer, praktische eetkamer, heerlijke buitenkeuken, luxe slaap- en badkamers en de prachtige relaxruimtes met bar, sauna en jacuzzi.

 

line
www.erickant.com
www.erickant.com

Het interieur in deze villa bestaat o.a. uit

Badkamer met verschillende natuurstenen

Unieke wastafels

PRAKTISCH EN MOOI

Een praktische oplossing kan ook zeker mooi zijn! Bij het ontwerp van deze villa is hier zeker rekening mee gehouden door Eric Kant! Denk aan de mooi verwerkte kaptafels aan de achterzijde van het bed in de master bedroom. Of de kaptafel verwerkt in het bureau bij de andere slaapkamer. Ook een airco kan soms lelijk in de weghangen, maar op deze manier is deze heel netjes weggewerkt waardoor je niet doorhebt dat er airco in de slaapkamer is!

BUITENKEUKEN

De buitenkant van je huis verdient net zo veel aandacht als de binnenkant van je huis. Zeker als je nagaat dat je in de zomer het grootste gedeelte van je vrije tijd buiten besteedt. Een buitenkeuken laat je optimaal genieten van het buitenleven, of het nu goed of slecht weer is!

Handdoekenkast sauna

Jacuzzi ombouw