Stoere keuken met nostalgische details

Op zoek naar iets aparts? Kijk dan maar eens naar deze pracht keuken! De kasten in het kookgedeelte en het eiland zijn van hout gemaakt, in dezelfde kleur als de balk in de ruimte. Ook de stoere schouw met consolen is in dezelfde kleur uitgevoerd. Vindt u het hout te druk, te gevlamd? Het fineer kan op verschillende manieren worden uitgevoerd: rustig of druk, met of zonder noesten. Wilt u er zeker van zijn dat u het hout van uw toekomstige keuken mooi vindt? Dan nemen onze dealers u graag mee naar onze fabriek. Daar mag u zelf de platen fineer uitzoeken die volledig naar wens zijn!

line

Bij deze keuken is gekozen voor

Met oog voor detail

Stoere schouw

STOERE LOOK

De stoere look wordt versterkt door de robuuste zwarte greep op de kastenwand, die perfect past bij het knopje op de rest van de keuken. De zwarte plint onder de kastenwand en het 8cm dikke blad vullen dit geheel mooi aan. 

NOSTALGISCHE DETAILS

Maar kijk ook eens naar de nostalgische details. De kastenwand is gelakt in een olijfgroene kleur. Dit geeft de keuken een niet-alledaagse uitstraling. En wat dacht u van de uitgefreesde klavertjes in de deurtjes? De tegeltjes achterwand bij het kookgedeelte? En de zwart-witte tegeltjes in de spoelbak? Ook het fornuis past in deze stijl. Zelfs de combinatie van een nostalgisch fornuis met het gemak van inductie kan tegenwoordig. Daar heeft deze klant dan ook voor gekozen.

Buitenkeuken

Badkamermeubel