Milano noten fineer keuken met groef

De hoge kastenwand is gemaakt van noten fineer. Hierin is de groefverdeling heel bijzonder; de frezingen zijn 5 mm diep en mat afgelakt. Deze kastenwand is mooi symmetrisch ingedeeld, dit brengt rust in de ruimte.

En het eiland is van Neolith Layla Slate – het werkblad is keramisch en bevat een groot eiland met spoelbak en kookgedeelte. Aan de zijkant hebben we 3 stopcontactpunten gerealiseerd. Ook is hier veel opbergruimte gerealiseerd met lades.

In de tweede kastenwand is een nis voor de koffiehoek gerealiseerd. Hier zitten inschuifdeuren voor met infreesgrepenen en push open om ze open te krijgen. Deze deuren bestaan uit hetzelfde noten fineer met dezelfde groef en dan nu aan twee kanten. In de koffienis hebben we ook een ledstrip geïntegreerd zodat deze mooi verlicht is.
 

line

Bij deze keuken is gekozen voor

Lades

Ingebouwde stopcontacten

Modern kookeiland

Het robuuste keramisch Layla Slate kookeiland is geheel greeploos en hypermodern. Het eiland bevat het nieuwste apparatuur, veel opbergruimte en ingebouwde stopcontacten. 

Noten fineer met groef

Voor de kastenwand en de kast in de nis is gebruik gemaakt van noten fineer met groef. De groefverdeling in deze keuken is bijzonder; de frezingen zijn 5 mm diep en mat afgelakt. 

Koffiehoek

Kast in nis