Monza showroomkeuken met lichtbalk

In deze moderne keuken is gebruik gemaakt van zes verschillende kleuren melamine. De grote kastenwand is voorzien van een houtkleurig melamine en glaskasten met lichtspotjes. Door de greeplijst met ledstrip worden de combi-oven en de stoomoven in de kastenwand mooi uitgelicht.

De marmeren lichtbalk in het kook- en spoeleiland zorgt ervoor dat het dunne werkblad extra benadrukt wordt. De zwarte details in combinatie met de stalen omlijstingen in gun metal look geven deze keuken een industriële look.

Deze Mereno keuken is te bewonderen in de showroom van Mennen Keukens + Interieurs.

line

Glaskasten

Esthetische details

STALEN REGALEN

Stalen regalen geven uw keuken een stoer en industrieel karakter. De stalen regalen zijn momenteel erg populair omdat een keuken tegenwoordig niet alleen functioneel is. Het oog wil ook wat. En door te werken met de stalen rekken kan de klant gemakkelijk sfeer en herinneringen toegevoegd worden.

ZITGEDEELTE BIJ KOOKEILAND

Door een zitgedeelte toe te voegen aan het kookeiland kunnen familieleden gezellig aansluiten terwijl je aan het koken bent. Een kleine bar zorgt meteen voor sfeer en nodigt anderen uit om aan te sluiten. Een fijne plek in huis.

Symmetrisch ontwerp

Frontmodel Monza