Verona-Milano Eucalyptus keuken met Chocolat brown Betonfront

Bij deze keuken is gebruik gemaakt van verschillende natuurlijke materialen. De fronten zijn een combinatie van Eucalyptus fineer en een Chocolat Brown betonfront. Alle stalen elementen zoals het wandrek, de luifel met afzuigunit  en de grepen zijn voorzien van een metaallak. De glaskasten zijn voorzien van  lichtdoorlatende marmerlook achterwanden. De lichtdoorlatende Mereno Marble-light elementen, zowel in het eiland, de glaskasten als in het wandmeubel maken het geheel uniek en bijzonder. De combinatie met het Dekton blad "Kelya" en de Smeg apparaten met de bronzen accenten maakt het totaal tot een lust voor het oog!

line

Bij deze keuken is gekozen voor

Smeg ovens in een metaal kader met ledverlichting

Smeg 

EUCALYPTUS FINEER EN BETON FRONTEN

Deze keuken bestaat uit een combinatie van Fineer Eucalyptus fronten en Chocolate Brown beton fronten. Deze warme rustige fineersoort staat in mooi contrast met de robuuste bruine betonfronten. De materialen en kleuren zijn tevens mogelijk in vele andere combinaties.

LICHTDOORLATENDE DETAILS

De lichtdoorlatende Marble-light accenten in de glaskast, het eiland en de wandkast vormen een opvallend geheel. Door het geheel van binnenuit te verlichten krijgt het materiaal een prachtige diepgang en komen alle aders en structuren tot hun recht. De verlichting in de achterwand van de glaskast brengt ook deze geheel tot leven.

Glaskast met lichtdoorlatende achterwand en accenten

Stalen luifel met afzuigunit, afgewerkt met een metaallak