Moderne keuken met wildfineer 

In deze ruime keuken is de perfecte combinatie van materialen en structuren gebruikt. De fronten zijn van wit genoest wildfineer, het werkblad is een donker keramieken blad en het wildfineer van de balken en schappen is door de klant zelf uitgezocht. Het lange eiland met lades creëert veel werk- en opbergruimte. 

line

Bij deze keuken is gekozen voor

Wandschappen van wildfineer

Balken van wildfineer

Eiken wildfineer genoest

In deze keuken is veel gebruik gemaakt van wildfineer. De klant heeft het wildfineer zelf uitgezocht in de fabriek van Mereno. Bij Mereno kun je zelf bepalen hoe de afwerking is en hoe druk - of juist rustig - het fineer is. Je kunt zelf aangeven of je van mat of van natuurlijk houdt, of je een voorkeur hebt voor scheuren en noesten of juist niet. Op deze manier heb je een beter beeld hoe de keuken of ander maatwerk er uit komt te zien.

Werk- en zitruimte

De klant had de wens om zowel werk- als zitruimte te creëren in de keuken. Door de onderkasten en het grote kookeiland is er genoeg ruimte. Bij het kookeiland is er een zitgedeelte gemaakt waar stoelen aan zijn gezet. Door het plaatsten van de kookplaat op de onderkasten is het gehele eiland vrij van apparaten. 

Eiland met grepen

Keramieken werkblad