Monza showroomkeuken houtlook

Deze keuken is voorzien van houtlook melamine fronten met verschillende zwarte accenten. Het bijzondere aan deze keuken is dat bij de kook- en spoelwand een horizontale lijn en in de kastenwand een verticale lijn is aangehouden. De structuur van de fronten loopt in de gehele keuken door. 

De zwarte accenten komen terug in de glaskasten boven het werkblad, de opliggende grepen en het apparatuur. De glaskasten boven het werkblad zijn met zwart afgewerkt en voorzien van rookglas met spotjes erin. Het werkblad is van keramiek en heeft een marmer structuur.

Deze Mereno keuken is te bewonderen in de showroom van Mennen Keukens + Interieurs.

line

Melamine houtstructuur

Fronten model Monza

LIJNENSPEL

De nerven van de fronten lopen zowel horizontaal als verticaal in dit ontwerp. Door te kiezen voor verticale lijnen in de kastenwand en horizontale lijnen bij de lades van het werkgedeelte krijg je rust in de keuken. Ook lijkt de keuken optisch groter.

GLASKASTEN

Op het eerste oog lijkt het misschien of de hangende kasten massief zwart zijn. Kom je dichterbij dan kun je toch zien wat er in de kast staat. Doordat het glas zwart is, krijg je hele bijzondere kasten!

Legschappen in nis

Andere korpuskleur