Mereno bij Business Class RTL7

Dit jaar zijn wij geselecteerd om het decor van Business Class te verzorgen voor de komende drie seizoenen. Vanaf 15 september, iedere zondagochtend op RTL 7, schuift Harry Mens met gasten uit het bedrijfsleven aan tafel om te praten over de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied.

Tot en met 2022 wordt het decor verzorgd door Mereno. En wel met een prachtige keuken voorzien van een Dekton Taga werkblad en een op maat gemaakte tafel van ruim drie meter lang.

Wij hebben intensief samengewerkt met verschillende partijen en leveranciers om de inspirerende keuken te ontwerpen die een belangrijk onderdeel is van het programma.

Er is gekozen voor een Dekton Taga werkblad en fronten in bronskleur gelakt. Dit wordt prachtig gecombineerd met de kastenwand, gemaakt van donker eucalyptus fineer. Deze combinatie zorgt voor een luxe maar toch ook warme uitstraling. Ook de lange tafel is op maat gemaakt van hetzelfde materiaal als de kastenwand, waarbij de poten en stroken gemaakt zijn van zwart Fenix.

Interview

Tijdens de tweede uitzending op 22 september is Mereno speciaal uitgelicht door Suze Mens. Tijdens haar bezoek werd het familiebedrijf Mereno utgebreid voorgesteld met een rondje door de fabriek en een interview met Fanny Nooijen en Leon Mennen, de directie van Mereno.

De video is hier terug te bekijken: