Wildfineer

Zegt u wildfineer, dan zegt u Mereno! Mereno is gespecialiseerd leverancier in wildfineer.

Wildfineer wordt gesneden in dunne laagjes die vervolgens worden gelijmd op MDF. Doordat MDF niet werkt bij temperatuurverschillen loopt u niet het risico om vervormde kastdeuren te krijgen die niet meer goed sluiten.

Kiest u voor wildfineer dan nodigen wij u uit om de grote platen wildfineer te komen bekijken en uw voorkeur aan te geven. U kunt aangeven of het hout doorleefd moet zijn of juist niet, of er veel structuur in het hout mag zitten of dat het juist glad en rustig mag zijn. Alles is bespreekbaar. Iedere boom is anders en dat maakt uw keuze persoonlijk.

Door de grote diversiteit van soorten fineer en de verschillende bewerkingen en snij- en voegmethodes biedt wildfineer ons veel mogelijkheden om uw droomkeuken of droominterieur te realiseren! Met wildfineer haalt u een uniek stukje natuur in huis.

line

De charme van wildfineer

Warm karakter

Bepaal zelf de hoeveelheid noesten

Uniek ontwerp

 Doordat wildfineer een prachtig natuurproduct is, is geen één stuk fineer hetzelfde. Ook door de lichtinval ziet fineer er op ieder moment van de dag weer anders uit. Dat zorgt ervoor dat ieder stukje van uw keuken of interieur uniek is en zijn eigen uitstraling heeft. Met wildfineer maakt u iedere ruimte bijzonder!

Wildfineer zorgt voor een lange levensduur

Doordat wildfineer niet gevoelig is voor luchtvochtigheid en daardoor niet snel vervormt of scheurt, is fineerhout erg geschikt voor grotere oppervlakten. Daardoor wordt ook de levensduur van de keuken of het interieur verlengt ten opzichte van massief hout.

Niet van massief hout te onderscheiden

Origineel stukje natuur