Wildfineer

Zegt u wildfineer, dan zegt u Mereno!

Wildfineer is een prachtig stukje natuur wat u terug kunt laten komen in uw keuken of interieur, ieder stuk is uniek en heeft zijn eigen uitstraling.

Wildfineer wordt gesneden in dunne laagjes die vervolgens worden gelijmd op MDF. Doordat MDF niet werkt bij temperatuurverschillen loopt u niet het risico om vervormde kastdeuren te krijgen die niet meer goed sluiten.

Door de grote diversiteit van soorten fineer en de verschillende bewerkingen en snij- en voegmethodes biedt wildfineer ons veel mogelijkheden om uw droomkeuken of droominterieur te realiseren!

line

De charme van wildfineer

Warm karakter

Bepaal zelf de hoeveelheid noesten

Uniek ontwerp

 Doordat wildfineer een prachtig natuurproduct is, is geen één stuk fineer hetzelfde. Ook door de lichtinval ziet fineer er op ieder moment van de dag weer anders uit. Dat zorgt ervoor dat ieder stukje van uw keuken of interieur uniek is en zijn eigen uitstraling heeft. Met wildfineer maakt u iedere ruimte bijzonder!

Wildfineer zorgt voor een lange levensduur

Doordat wildfineer niet gevoelig is voor luchtvochtigheid en daardoor niet snel vervormt of scheurt, is fineerhout erg geschikt voor grotere oppervlakten. Daardoor wordt ook de levensduur van de keuken of het interieur verlengt ten opzichte van massief hout.

Niet van massief hout te onderscheiden

Origineel stukje natuur