Prachtig gerenoveerde villa

Deze mooie villa heeft een prachtige metamorfose ondergaan. In samenwerking met architect Eric Kant Contemporary Design hebben de bewoners een ontwerp gemaakt. In het ontwerp komen veel stijlvolle maar ook praktische elementen voor. Er is veel gebruik gemaakt van verschillende materialen in warme kleuren.  Laat je inspireren door de prachtige roomdivider en haardombouw in de woonkamer. Alleen al in de roomdivider zijn 4 verschillende soorten plaatmateriaal en bewerkingen gebruikt.

Ook de keuken heeft een volledige renovatie ondergaan waardoor deze mooi qua ontwerp in de woning past.

line

Etalage voor kunstwerken

Veel opbergruimte aan twee zijdes

Roomdivider

Een roomdivider in de woonruimte zorgt voor veel sfeer maar is ook erg praktisch. Dankzij de gekozen materialen krijg je veel kleur en sfeer in de ruimte. Ook is de roomdivider erg functioneel doordat deze aan twee zijdes te gebruiken is. Op deze manier heb je voldoende ruimte om zowel praktische als mooie items een plekje te geven.

Kantoor

Een werkplek mag best inspirerend zijn vinden wij! En deze werkplek voldoet aan alle eisen van de klant!  In het bureau is een mooi inleg van tuigleder gerealiseerd. Dit warme materiaal zorgt er voor dat thuis werken luxe en comfortabel aanvoelt!

Gameroom met tvkast

Luxe badmeubel