Lucca-Norfolk showroomkeuken

Alle fronten in deze keuken zijn gemaakt van wildfineer. De fronten van de kastenwand zijn gespoten in een groene kleur, maar door het wildfineer blijven de noesten en nerven zichtbaar. In de kastenwand is een nis gerealiseerd met hierin een schap van boomstamschors en een ledstrip. 

De fronten van de kookwand en het spoeleiland zijn in het model Lucca en uitgevoerd in blank wildfineer. Aan de achterzijde van het spoeleiland zijn de fronten weer gespoten in dezelfde groene kleur als de kastenwand. Het werkblad is van composiet in de kleur azul pedra met een matte afwerking. De schouw, de balken en het fornuis geven de keuken een landelijke effect.

Deze Mereno keuken is te bewonderen in de showroom van Mennen Keukens + Interieurs.

line

Groeven in fronten

Lucca wildfineer

WILDFINEER

Wildfineer komt op vele plekken terug in deze keuken. In de schouw en de pilaar is gekozen voor een blanke, supermatte afwerking. De fronten van de lage kasten zijn ook blank en supermat afgelakt. Voor de fronten van de hoge kastenwand en het eiland is gekozen voor een ander soort fineer. De Norfolk zorgt voor een rustige uitstraling.  

NOSTALGISCH

Het warme fineer en de groengrijze kleuren zorgen voor een natuurlijke sfeer en kleurenpalet. Door de nerven en de vele houten details komt het nostalgische karakter van de keuken echt naar boven.

Schouw met dichte, vlakke consolen

Norfolk fineer