Milano keuken met combinatie van strak wit met brons metaal

Het kleurgebruik in deze keuken is heel bijzonder. Het maatwerk Corian werkblad in de kleur Glacier White komt overeen met de witte kastdeuren in de stollenwand. Daarnaast heeft de ombouw van deze kastenwand ook dezelfde metaal kleur als de frontjes. Zelfs de deuren van de wijnklimaatkoelkasten zijn in onze spuiterij in de juiste kleur gespoten!

Daarnaast hoeven we ook niet meer specifiek te benoemen dat deze keuken strak is, het rechte lijnenspel geeft veel rust. De apparatuur is minimalistisch en subtiel aanwezig. Vaak in een zwarte uitvoering. Alle details kloppen in deze keuken!

line

Bij deze keuken is gekozen voor

Kokend water kraan Quooker

Klimaatkoelkast

MAATWERK

Normaal worden klimaatkoelkasten niet in dezelfde kleur als de keuken geleverd. Mereno heeft in de spuiterij de frontjes in dezelfde metaal kleur als de keuken gelakt. Een perfect voorbeeld van maatwerk. Door het aanpassen van de kleuren wordt het geheel wat rustiger en zet je toch nog even de puntjes op de i.

STOLLENWAND

Met een stollenwand pak je als het ware je keukenwand in. Je kunt een stollenwand inzetten bij je kastenwand maar je kunt ook je werkblad hiermee netjes afwerken. Door middel van grotere blokken creëer je een robuust geheel.

Bar

Apparatuur uitgelicht