Moderne Milano b-greep keuken met Wengé kasten

Een semi-greeploos front of een strak front met een robuuste greep in een kader van natuurstenen delen in combinatie met de Wengé greeploze fronten maken deze keuken tot een modern geheel. De Gaggenau apparaten en RVS luifel maken het geheel tot een mooi rubuust geheel dat helemaal past in het gehele interieur. Deze keuken heeft alle elementen om een heerlijk diner te bereiden terwijl het bezoek aan de grote tafel kan genieten van een lekker kopje koffie of een heerlijk glas wijn.

line

Deze klant heeft gekozen voor een bijpassend interieur

Slaapkamerkasten

Vrijhangende wand voor TV en haard

COMPLEET INTERIEUR 

Deze klant heeft gekozen om zijn gehele interieur in dezelfde stijl te laten vervaardigen. Alle materialen zijn zorgvuldig door een interieurarchitect bepaald.

ENTREE

Deze entree is een prachtige binnenkomer. De gebruikte materialen vormen een oase van rust. De fronten zijn vervaardigd van een  gelakte MDF waarvan de grepen zijn uitgespaard en bekleed met leder in bijpassende kleur. De toegangsdeuren tot toilet en kast zijn bekleed met een hoogwaardig natuurlijk leder. De kasten met spiegels zijn ingebouwd in nissen, zodat deze mooi doorlopen in het geheel en geen obstakel vormen. De natuurstenen vloer maken het geheel levendig en natuurlijk.

Kantoorkasten in Wengé fineer met een hoogglans bureau

Slaapkamerkasten