Warme Verona-Milano keuken met eiland en eucalyptus fronten

In deze prachtige warme leefkeuken komen alle elementen samen! De keuken bestaat uit een grote kastenwand met aan de ene kant mooie, glazen kastdeuren en helemaal links een ingebouwde deur naar de berging. Aan de andere kant zijn grote lades verwerkt welke zorgen voor meer opbergruimte. In het midden van de keuken staat de grote eettafel met hetzelfde houtfineer en een groot kookeiland waar veel werkplek is gegenereerd.

Een bijzonder detail van deze keuken zijn de marbellight lichtboxen, deze zorgen voor een luxe sfeer en zijn een ware eyecatcher.

line

Besteklade

Glazen kastdeuren

KAST OM IN TE ETALEREN

In de lange achterwand is een prachtige kast met glazen deuren gerealiseerd. In de schappen is verlichting geïntegreerd wat deze kast de ideale plek maakt om je mooie servies of andere pronkstukken tentoon te stellen.

KEUKEN GAAT OP IN INTERIEUR

De keuken staat voortaan centraal in het huis, de grootste ruimte wordt gereserveerd voor de leefkeuken. Maar ook belangrijke elementen in de rest van het huis wordt aangepast op basis van de keuken. Hier zien we bijvoorbeeld een deur naar de garage verwerkt in de keuken. Ook komt hetzelfde houtsoort terug in de eettafel en andere deuren.

Maatwerk tafel

Koffiehoek