Milano met B-greep en Lucca kastenwand

Deze prachtige keuken straalt rust en sereniteit uit. Er is gekozen voor een keramisch werkblad, lichte materialen en veel wit. Dit maakt het geheel ruimtelijk en rustgevend. Het grote kook-en spoeleiland zorgt er ook voor dat er veel werkruimte is wat belangrijk is om lekker te kunnen kokkerellen. Onder dit eiland is veel opbergruimte, maar er is ook gekozen voor technische hoogstandjes zoals bijvoorbeeld de ingebouwde stopcontacten.

line

Bij deze keuken is gekozen voor

Stollenwand

Inductie BORA kookplaat met kookveld- afzuiging

FINEER ZELF UITGEZOCHT

Kom in de fabriek je eigen fineer uitzoeken. Op deze manier kunt je zelf bepalen hoe de afwerking is en hoe druk - of juist rustig - het fineer is. Je kunt zelf aangeven of je van mat of van natuurlijk houdt, of je een voorkeur hebt voor scheuren en noesten of juist niet. Op deze manier heb je een beter beeld hoe de keuken of ander maatwerk er uit komt te zien!

WANDSCHAPPEN MET LEDVERLICHTING

In de keuken zijn 6 wandschappen verwerkt met aan de achterzijde ledverlichting. Op deze manier heb je functionele verlichting die op een mooie manier is weggewerkt en wat voor een warm effect zorgt. De schappen zelf zijn van eiken wild fineer genoest.

Kook- en spoeleiland

Ingebouwde stroompunten